Șiii… am ajuns la ultima parte a programului special de sărbători! 🙂 Ești pregătit?

Astăzi ai ocazia să îi urmărești pe Bradley Nelson, Eckhart Tolle, Scott Schwenk, Byron Katie, Alberto Villoldo, Marcela Lobos și Shariff Abdullah.

Bradley Nelson - Codul emoțiilor

Echkart Tolle - Puterea stării de prezență

Scott Schwenk - Puterea respirației

Byron Katie - Lucrarea

Earthkeepers summit - 3 interviuri cu Alberto Villoldo, Marcela Lobos și Shariff Abdullah

Bradley Nelson – Codul emoțiilor

În acest masterclass de impact, Bradley te va învăța de ce stările emoționale sunt ereditare și de ce este posibil să moștenești stresul, anxietatea și depresia generațiilor dinaintea ta. Vei învăța de asemenea o tehnica simplă care te va ajuta să înlături rapid blocajele emoționale care cauzează deficiențe și să pui capăt suferinței. Vei mai învăța despre cum poți folosi testarea musculară kineziologică pentru a determina, în doar câteva minute, localizarea si caracteristicile emoției care cauzează o anume problemă în corpul tău și multe alte lucruri interesante.

Masterclass

Codul Emoțiilor – Dr. Bradley Nelson

Sănătate optimă, relații mai bune și o viață mai bogată – toate acestea te așteaptă atunci când te eliberezi de emoțiile captive! Vezi cursul de 14 lecții „Codul Emoțiilor”, pe care Bradley Nelson ți l-a pregătit:

Eckhart Tolle – Puterea stării de prezență

Starea de Prezența este acel sentiment de viață care este întotdeauna la dispoziția noastră. Este zgomotul minții noastre și identificarea cu „vocea din capul nostru”, așa cum o numește Eckhart și care ne privează de experiență. Când descoperim că există o dimensiune în care procesul gândirii se oprește sau nu se întâmplă deloc – sau este considerat ca neimportant – începem să ne deschidem spre ceea ce Eckhart numește „Puterea stării de Prezență”. Mai multe despre asta te lăsăm să descoperi în cursul introductiv ce urmează:

Lecția 1

Lecția 2

Lecția 3

Puterea stării de prezență – Eckhart Tolle

În cursul introductiv ai aflat ce înseamnă semnificația de a fi prezent în momentul respectiv și despre potențialul pe care îl deschide pentru experimentarea vieţii tale interioare. În acest program de 8 săptămâni vei merge mai departe, dincolo de rațiune, îți vei trezi conștiința și vei ajunge să trăiești în prezent.

Scott Schwenk – Puterea respirației

În masterclass-ul care urmează vei învăța tehnici speciale de respirație care te vor ajuta să îți eliberezi blocajele emoționale adânc înrădăcinate în tine. Eliberarea produsă în urma purificării de aceste tensiuni care te blochează va declanșa în tine procese de vindecare și de energizare.
Bun venit în noua ta viață, cea adevărată!

Masterclass

Puterea respirației – Scott Schwenk

„O experiență mai profundă decât 30 de ani de terapie” spune o cursantă dupa ce-a experimantat cursul de respirație.

Cursul complet conține de fapt două cursuri, „Respirația extactică” și „Fericirea abundentă” + alte bonusuri.

Byron Katie – Lucrarea

”Lucrarea” reprezintă rezultatul întrebărilor tăcute care i s-au arătat lui Byron Katie în timpul renașterii și al trezirii sale radicale. După ce a trăit și a testat metoda pe ea însăși, a formulat-o pentru a putea fi folosită și de ceilalți oameni. De 31 de ani încoace, metoda a ajutat milioane de oameni din toată lumea să se elibereze de stres, frustrare, furie și tristețe. Află mai multe în masterclass-ul ce urmează:

Masterclass

Lucrarea – Byron Katie

”Lucrarea” cu Byron Katie este o metodă pură și simplă de a ajunge la cauza de bază a suferinței tale, de a-ți schimba gândurile și convingerile și de a începe să trăiești o viață plină de revelații, de iubire și de compasiune.

Vino alături de noi în această călătorie profundă cu Byron Katie, pentru a descoperi metoda care a ajutat milioane de oameni din toată lumea să scape de suferință!

EarthKeepers Summit România

Summitul EarthKeepers (Ocrotitorii Pământului) reunește experți din domeniile spiritualității, științei, sănătății, medicinei și psihologiei. Pregătește-te să-ți recapeți speranța pentru un nou sine și o nouă lume​. Am pregătit o selecție de 3 interviuri de la ediția de anul acesta. Așadar, mai jos îi poți urmări pe Alberto Villoldo, Marcela Lobos și Shariff Abdullah.

Alberto Villoldo

Alberto Villoldo – meditație cu dublaj în română

Alberto Villoldo – meditație în română

Marcela Lobos

Shariff Abdullah

Earthkeepers Summit România

Uite ce conține pachetul complet:

Pachet cu Învățături Șamanice de Bază
7 Ritualuri Șamanice pentru Trezire și Dezvoltare
Cei Doisprezece – O Poveste despre Înțelepciune și Unitate
Pachetul ”Earth Keepers” (”Ocrotitorii Pământului” – lansat anterior)
Ritualuri Zilnice
Pachet de meditații: Învățăturile Înțelepților
5 Rezumate Ilustrate

În 2023 pregătim cursuri noi, așa că fii primul care află de ele:

Completează acest scurt formular, iar noi te vom notifica printr-un email de fiecare dată când vom lansa un curs sau summit:

Fericirea este singurul lucru care se multiplică atunci când o împărtășești.

Instagram

Telegram
Whatsapp