Sperăm că ți-a plăcut mult prima parte! 🙂 

Acum, continuăm cu cea de a doua parte a programului special de sărbători!

Astăzi, îi vei putea urmări pe Frank Kinslow, Gabriel Palacios, Petra Brzovic și pe Bernie Siegel, Dr. Veronique Desaulniers, Chris Wark în interviurile de la Heal Summit. Toate video-urile vor fi disponibile 48 de ore.

Ca să mergi direct la conținutul video pe care dorești să-l urmărești dă clic pe una din imaginile de mai jos.

Frank Kinslow - Antrenarea Cuantică

Gabriel Palacios - Puterea hipnozei

Petra Brzovic - Prin tine, către tine

Heal summit 2021 - 3 interviuri cu Bernie Siegel, dr. Veronique Desaulniers și Chris Wark

Frank Kinslow – Antrenarea cuantică

E mult mai ușor decât crezi să trăiești pacea și auto-vindecarea! În acest Masterclass vei învăța procesul simplu și natural al Antrenării Cuantice și vei afla cum să intri în starea de Eusentiment – o stare de odihnă profundă, unde se produce toată vindecarea.

Masterclass

Frank Kinslow – Antrenarea cuantică

În Masterclass-ul lui Frank, ai aflat adevărata putere a Antrenării Cuantice (AC).  Acest curs practic te va ajuta să aprofundezi procesul.
Așa că te invit să pășești în această călătorie unde vei descoperi nenumăratele moduri prin care poți prelua controlul asupra propriei vindecări.

Gabriel Palacios – Puterea Hipnozei

Acest masterclass este începutul călătoriei tale către subconștient. O imensă parte din tine așteaptă să o descoperi și să o folosești ca potențial. Începe-ți călătoria către sinele pe care ți-l dorești!

Masterclasss

Meditația în română

Meditația cu dublaj în română

Gabriel Palacios – Puterea hipnozei

În acest curs online complet de auto – hipnoză în 21 de pași, vei învăța cum să-ți reprogramezi subconștientul, să te lepezi de convingerile limitatoare și să-ți transformi scopurile personale în noua ta realitate.

Petra Brzovic – Prin tine, către tine

Accesează-ți sursa interioară de vindecare holistică! Toți avem poveri diferite pe care le purtăm din trecut, însă împărtășim un lucru comun: abilitatea de a ne vindeca în mod holistic și de a ne transforma! Uneori, tot ceea ce ne trebuie este un pic de ghidare și de sprijin, pentru a putea parcurge călătoria! De acest lucru se va ocupa Petra în cursul său introductiv:

Lecția 1

Lecția 2

Meditația în română

Meditația cu dublaj în română

Lecția 3

Meditația în română

Meditația cu dublaj în română

Lecția 4

Petra Brzovic – Prin tine, către tine

În cursul introductiv, ai învățat noțiunile de bază cu care poți exersa dezvoltarea sensibilității și conștienței tale! Acesta a fost un pas important către schimbare! Pentru aprofundarea călătoriei Petra a pregătit un program holist de vindecare energetică de 8 săptămâni pe care te rog să îl cercetezi înainte de a merge mai departe:

HEAL summit 2021

HEAL Summit este cel mai important congres despre vindecare și sănătate. Nu oferă doar ocazia de a pătrunde în mintea unor savanți și maeștri spirituali de renume, ci prezintă și perspectivele oamenilor afectați.Pentru acest program special de sărbători ți-am făcut o selecție de 3 interviuri, cu:

Bernie Siegel

Dr. Veronique Desaulniers

Chris Wark

HEAL Summit 2021

Pregătește-te pentru și mai mult conținut interesant acum după ce ai văzut cele interviuri. Pachetul complet HEAL Summit conține peste aproximativ 35 de interviuri cu cei mai renumiți speakeri la nivel mondial în domeniul vindecării și sănătății, plus 5 ore de conținut bonus de excepție. Clic pe butonul de mai jos:

În 2023 pregătim cursuri noi, așa că fii primul care află de ele:

Completează acest scurt formular, iar noi te vom notifica printr-un email de fiecare dată când vom lansa un curs sau summit:

Fericirea este singurul lucru care se multiplică atunci când o împărtășești.

Instagram

Telegram
Whatsapp