Ia-ți o cana de ceai și lasă-te inspirat de ceea ce urmează.

Bun venit la prima parte a programului special de sărbători younity de anul acesta!

În această primă parte ai ocazia să-i urmărești pe Gregg Braden, Bruce Lipton, Anita Moorjani, Neale Donald Walsch și încă 3 interviuri de la flow! summit 2022 cu Crina Vereș, Marie Diamond și Teal Swan.

Ca să mergi direct la conținutul video pe care dorești să-l urmărești dă clic pe una din imaginile de mai jos.

Gregg Braden - Cine Suntem?

Bruce Lipton - Biologia credinței

Anita Moorjani - Puterea transformării

Neale Donald Walsh - Conversații cu Dumnezeu

flow! summit 2022 - 3 interviuri cu Marie Diamond, Teal Swan și Crina Vereș

Gregg Braden – Cine suntem?

Acest antrenament te va învăța alternative care nu numai că îți vor schimba viața, ci îți vor oferi soluții pentru noi, ca umanitate.
Ne-am bazat viața și societatea pe puncte de vedere greșite despre noi înșine și relația noastră cu tot ceea ce ne înconjoară. Acest lucru a creat probleme care ne-au adus ca umanitate la un moment de cotitură. Soluțiile la aceste probleme par evidente astăzi. Trebuie doar să le experimentăm și să le integrăm în viața noastră.

Lecția 1

Lecția 2

Lecția 3

Lecția 4

Cele 6 adevăruri – Gregg Braden

Cursul introductiv „Cine suntem” este o doar mică parte din cursul complet „Cele 6 adevăruri”. Dacă dorești să afli mai multe informații despre acest curs complet și cum îl poți achiziționa la preț redus, clic pe butonul de mai jos:

Bruce Lipton – Biologia credinței

Bruce Lipton explică într-un mod simplu și ușor de înțeles noile descoperiri ale epigeneticii, fizicii cuantice, chimiei și biologiei. Folosind ilustrații, o doză sănătoasă de umor, exerciții practice și exemple din viața de zi cu zi, te vom învăța să devii stăpânul propriei tale bunăstări.

Lecția 1

Lecția 2

Lecția 3

Lecția 4

Biologia credinței – Dr. Bruce Lipton

În cursul introductiv de mai sus, deja ai primit o mulțime de informații despre puterea gândurilor tale! În acest curs online etapizat cu Bruce Lipton, veți aprofunda aceste informații și veți învăța cum să le concretizați! Clic pe butonul de mai jos pentru a afla ce conține pachetul complet:

Anita Moorjani – Puterea transformării

În acest minunat masterclass vei învăța cum să atingi și să aplici iubirea față de sine și să-ți recunoști și să-ți trăiești natura divină. De asemenea, vei afla de ce moartea nu este sfârșitul, ci începutul.

Masterclass

Meditația în română

Puterea transformării – Anita Moorjani

Ți-a plăcut masterclass-ul? 🙂 Îți recomand neaparat să arunci o privire la ce conține cursul complet cu Anita. Clic pe butonul de mai jos:

Neale Donald Walsch – Conversații cu Dumnezeu

Indiferent de concepția ta despre Dumnezeu sau dacă crezi într-un Dumnezeu, vei recunoaște cum ”Dumnezeu” (sau oricum dorești să-l numești) vorbește cu tine și a făcut-o dintotdeauna. Vei învăța cum să-L asculți.

Masterclass

Conversații cu Dumnezeu – Neale Donald Walsch

Acum poate a venit timpul să pornești într-o călătorie aprofundată în care vei descoperi cele mai importante principii spirituale din ”Conversații cu Dumnezeu” și în care vei începe să vezi lumea în cu totul altă lumină! Clic pe butonul de mai jos:

flow! summit 2022

Cum spuneam, ți-am făcut o selecție de 3 interviuri de la ediția flow! summit de anul acesta. Așadar, mai jos îi poți urmări pe Marie Diamond, Teal Swan și Crina Vereș

Marie Diamond

Meditația în română

Meditația cu dublaj în română

 Teal Swan

Crina Vereș

flow! summit 2022

Cum ți s-au părut aceste 3 interviuri? Pachetul complet flow! summit 2022 conține în jur de 30 de interviuri, plus multe alte bonusuri. Clic pe butonul de mai jos pentru a afla mai multe detalii:

În 2023 pregătim cursuri noi, așa că fii primul care află de ele:

Completează acest scurt formular, iar noi te vom notifica printr-un email de fiecare dată când vom lansa un curs sau summit:

Fericirea este singurul lucru care se multiplică atunci când o împărtășești.

Instagram

Telegram
Whatsapp