Un pachet-bonus special

pentru tine!

Atinge-ți adevăratul potențial și rămâi zilnic în flux, cu acces pe viață la peste 33 de clipuri flow! summit și cursuri practice suplimentare, care te vor ajuta să implementezi învățăturile!

Pachetul-bonus definitiv: cum să exersezi ceea ce ai învățat

Pe lângă accesul pe viață la toate clipurile de la flow!summit 2022, vei avea acces și la cursuri practice suplimentare, selectate special pentru a te ajuta să implementezi învățăturile de la summit în viața de zi cu zi:

Cum să-ți trezești puterea interioară

O viață plină de iubire, abundență și sănătate îi așteaptă pe aceia care reușesc să transforme gândurile potrivite în realitate. În acest curs introductiv în 5 părți, preluat din operele de la începutul carierei lui LouiseHay, vei învățat cum să creezi realitatea pe care, în adâncul ființei tale, știi că vrei să o trăiești. Vei fi îndrumat cu ajutorul exercițiilor practice pe care le vei putea implementa imediat. Puterea sălășluiește deja în tine, trebuie doar să o trezești!

Trusa spirituală a Păstrătorilor Pământului:

Alătură-i-te antropologului medical Alberto Villoldo și șamanului Marcela Lobos într-o călătorie spirituală printre ritualurile antice ale șamanilor. Acest set de instrumente include: 8 ritualuri șamanice prezentate de Alberto și Marcela, 7 ponturi și sfaturi pe care le poți folosi în viața de zi cu zi în sprijinul călătoriei tale spirituale și o puternică meditație muzicală cu celebrul Estas Tonnes.

Transformarea nu e o experiență singulară…

Nu pierde focul pe care l-ai aprins în tine atunci când ai participat la flow!summit 2022, continuă-ți călătoria în profunzime, cu ajutorul mentorilor noștri de top și al exercițiilor practice.

Acces pe viață la pachetul-bonus flow!summit 2022:

Obține chiar azi conținutul complet flow!summit 2022 PLUS toate bonusurile în exclusivitate!

Ai la dispoziție învățături în valoare de 746 Euro pentru doar 77 Euro

SAU plătește în 2 X rate de 39 Euro.

Pachetul-bonus flow!summit 2022:
Un set de instrumente spirituale pentru a trăi zi de zi în Flux!

Viața are darul să ne țină în priză! Uneori, reacționăm la provocări cu furie sau durere, alteori ne întrebăm care este scopul nostru. Nu contează ce provocări întampini in călătoria vieții, mereu există un mentor cu un mesaj special, pentru tine!

De aceea am creat pachetul-bonus flow!summit – ca să poți accesa fiecare învățătură atunci când ai cea mai mare nevoie de ea!

Partea cea mai tare e că am inclus cursuri și sfaturi practice, care te vor ajuta să implementezi și să internalizezi aceste învățături, pentru a-ți putea începe călătoria ta transformativă către propriul flux!

Obține pachetul-bonus la acest preț special. Ofertă de timp limp limitată!

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Pachetul complet flow! summit

Cumpără acum pachetul complet flow! summit și urmărește toate clipurile de oricâte ori dorești.
Achiziția ta ne va ajuta să realizăm și alte proiecte gratuite în viitor!

Acum, pentru doar 77 în loc de 746!

Da, vreau neapărat să primesc această ofertă unică!
Plătește acum în 2 rate

Alătură-te mișcării pentru a ajuta la evoluția conștiinței colective!

Când te alături mișcării younity, ne oferi posibilitatea de a continua să împărtășim mesajele importante de la flow! summit cu mai mulți oameni din toată lumea!

Achiziția ta de azi ne va ajuta să menținem gratuitatea viitoarelor summit-uri și proiecte, astfel încât mai mulți oameni să poată obține fericirea, pacea și împlinirea pe care o merită.

Ofertă limitată: ce include pachetul bonus flow! summit 2022

Anul acesta, am conceput bonusurile incluse în pachetul bonus flow!summit pentru a te sprijini pe parcursul călătoriei tale transformative către intrarea în flux! Nu rata ocazia de a accesa cursurile bonus, selectate exclusiv pentru a-ți amplifica experiența de învățare!

Peste 22 ore de conținut video în exclusivitate
Toate cele peste 33 clipuri de la summit, în versiuni originale și traduse.

299

Audiobook în limba engleză
Toate clipurile in format audiobook în limba engleză, pentru a le asculta oriunde și oricând!

48
Rezumate ilustrate
Rezumate de o pagină cu momentele importante de la flow! summit , care te ajută-ți reamintești puncte-cheie din contribuțiile video.
79
Curs introductiv: LouiseHay – Cum să-ți trezești puterea interioară
In acest curs de 5 părți, LouiseHay te învață cum să-ți transformi gândurile în experiențe, ca să îți vindeci viața. Acest curs introductiv e plin de exerciții practie și tehnici de lucru cu oglinda, pe care le poți implementa imediat, pentru începe să-ți transformi viața.
79

Trusa Păstrătorilor Pământului – Ritualuri antice pentru viața de zi cu zi
În acest pachet practic în exclusivitate de la EarthKeepers Summit 2021, Alberto Villoldo și Marcela Lobos ilustrează, pas cu pas, ritualuri șamanice antice, ce te vor ajuta să-ți accesezi înțelepciunea și puterea interioară. El include exerciții practice pentru viața de zi cu zi, precum și o meditație muzica cu EstasTonne.

147 €

Dr Joe Dispenza – Puterea vindecătoare a minții tale
În această înregistrare puternică de la Heal Summit, Dr Joe Dispenza ne explică rolul pe care mintea noastră îl are în călătoria noastră către vindecare, ne împărtășește propria sa călătorie spre vindecare și ne arată cum putem și noi să ne accesăm puterile vindecătoare.

79

Eckhart Tolle și Neale Donald Walsch în dialog
Un seminar emoționant, în care Eckhart și Neale discută povestea personală de trezire spirituală a lui Neale, procesul său creativ și procovarea de a rămâne treaz spiritual în viața de zi cu zi.

97

Valoare totală

746 €

Prețul obișnuit

200 €

Preț special

77 €

Pachetul complet flow! summit

Cumpără acum pachetul complet flow! summit și urmărește toate clipurile de oricâte ori dorești.
Achiziția ta ne va da posibilitatea să realizăm și alte proiecte gratuite în viitor!

Acum, pentru doar 77 în loc de 746€!

Iată ce trebuie să faci când alegi pachetul:

Alte materialele bonus:

5 Sesiuni live cu Întrebări și Răspunsuri, cu:
Oana Sorescu, Irina Lupașcu, Roxana Tudorache, Patricia Cihodaru și Rajko Kuzmanovic.
Meditație

Cu Irina Lupașcu.

Mini-curs: Învățarea continuă ca stil de viață

Cu Mihaela Stroe

Healing Bonus 2022 

Cu Cristian Mureșanu

Pachetul complet flow! summit

Cumpără acum pachetul complet flow! summit și urmărește toate clipurile de oricâte ori dorești.
Achiziția ta ne va da posibilitatea să realizăm și alte proiecte gratuite în viitor!

Acum, pentru doar 77 în loc de 746€!

Ai buget mic? Nicio problemă!

Nu ai motive să ratezi. Acum, poți accesa direct pachetul-bonus complet flow!summit 2022 PLUS alte materiale suplimentare în exclusivitate, în două rate simple de 39 Euro!

Sprijină proiectul flow!summit!

Din inimile noastre, către ale voastre… Pe parcursul anului, petrecem sute de ore ca să lansăm gratuit flow!summit. Facem aceste eforturi pentru că ni s-a dat ocazia de a ajunge anual la sute de oameni – din 14 țări diferite! – și de a împărtăși o experiență colectivă a vindecării, prezenței și dezvoltării personale!

Toate acestea au fost posibile cu ajutorul vânzărilor pachetului bonus flow!summit! Încasările din acest pachet bonus vin în sprijinul unei echipe dăruite, care muncește tot timpul anului pentru a crea și găzdui unul dintre cele mai mari summit-uri spirituale online ale anului, gratuit. Dacă dorești să ne ajuți să continuăm summit-ul în viitor și să contribui la propria ta dezvoltare personală, te invităm să cumperi pachetul bonus flow!summit 2022!

FAQs

Întrebări frecvente.

1. Materialul este în limba română sau în engleză?

Toate clipurile sunt disponibile în originală cu subtitrare în limba română. Clipurile în limba română sunt prezentate fără subtitrare.

2. Cât de des pot urmări aceste clipuri?

Ai acces pe viață la toate clipurile de la summit și la materialele bonus! Poți să vizionezi clipurile de oricâte ori vrei, să înveți materialul în ritmul tău și să revii la ele oricând simți nevoia!

3. Cât timp va fi disponibil conținutul pentru mine?

Vei avea acces pe viață la conținut.

4. Pot să accesez toate materialele chiar și dacă plătesc în rate?

Da. După ce achiziționezi pachetul bonus și plătești prima rată, vei primi imediat acces la toate materialele și învățăturile.

5. De ce aș cumpăra clipuri pe care le-am văzut deja?

Pe lângă că ne sprijini să găzduim gratuit viitoare evenimente flow!summit, vei obține acces exclusiv la materiale bonus, care includ cursuri practice. Iar partea cea mai tare e că vei avea acces pe viață la toate învățăturile și practicile, astfel încât să te poți bucura de ele pe viitor, atunci când ai nevoie!

6. Mai am alte întrebări. Cum vă pot contacta?

Nu ezita să ne contactezi pe email, la romania@younity.one și îți vom răspunde cu plăcere la orice întrebări!

Pachetul complet flow! summit

– Urmărește întregul conținut de oricâte ori vrei!
– Inclusiv TOT conținutul bonus
– ȘI contribui la viitoare summit-uri și evenimente gratuite!

Toate pe care le dețineți pentru numai 77 euro!