Trăiește experiența flow!summit din acest an împreună cu unii dintre cei mai reputați experți în spiritualitate, dezvoltare și fericire personală.

Dr Joe Dispenza

Dr. Joe Dispenza e unul dintre cei mai reputați vorbitori ai ultimilor ani. E cunoscut pentru capacitatea de a prezenta concepte științifice publicului larg, într-un mod viu, descriptiv și distractiv. În seminarele și cursurile sale din toată lumea, el relevă cunoașterea sa profundă despre relațiile strânse dintre creier, chimie, neuro-fiziologie și biologie – și importanța acestor relații pentru sănătate.

Gregg Braden

Gregg Braden este un geolog și scriitor, care și-a făcut o misiune din rezolvarea problemelor. După ce, la început, a ajutat companii în situați de criză, acum lucrează cu oamenii pentru a rescrie o nouă istorie a civilizației. Studiile sale multidisciplinare îi permit să se țină la curent cu noile descoperiri științifice. În 2003, el a descoperit date care relevă inteligența genomului uman. Cărțile sale au fost traduse în peste 40 de limbi. El este unul dintre cei mai influenți oameni din domeniul spiritualității.

Bruce Lipton

Bruce Lipton, biolog în domeniul celulelor stem și autor de succes, a petrecut ani de zile cercetând biologia celulelor și fizica cuantică – și a descoperit că viața noastră nu e controlată exclusiv de gene. Disciplina epigeneticii i-a schimbat lui dr. Lipton nu doar cariera, ci și viața privată. Știința l-a ajutat să recunoască existența unui spirit nemuritor, iar el reușit astfel să-și îmbunătățească starea fizică și mentală, dar și să-și ducă viața spirituală la cu totul alt nivel. El vorbește atât cu publicul de specialitate, cât și cu publicul larg, și își încurajează urmăritorii să își îmbunătățească starea generală dintr-o perspectivă holistică.

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch e un ambasador modern al spiritualității. Înainte de a-și începe bine-cunoscutele conversații cu Dumnezeu, Neale a dezvoltat un interes timpuriu în religie și a simțit o legătură strânsă cu spiritualitatea. Este autorul a 16 cărți despre spiritualitate, inclusiv trilogia de mare succes Conversații cu Dumnezeu. El își transmite cunoștințele profunde și concepția sa despre Dumnezeu în seminare din toată lumea.

Bradley Nelson

Crescut în mediul rural din statul Montana, Bradley Nelson a trăit puterea energiei încă din copilărie, când s-a vindecat de două boli potențial fatale. A început să studieze programarea, dar, după ce i-a cerut lui Dumnezeu un semn în legătură cu viitorul lui, o apariție i-a arătat drumul de urmat, iar el a decis să studieze chiropractica pentru a înțelege sistemul de auto-vindecare al corpului. Astfel, a dezvoltat un sistem de identificare și eliminare a emoțiilor captive. De asemenea, a dezvoltat programe de pregătire și a scris cărți despre descoperirile sale.

Deepak Chopra

Deepak Chopra combină cunoașterea occidentală cu înțelepciunea orientală, ca nimeni altul. Ca doctor de succes, a descoperit că medicina vestică era lipsită de suflet. A scris peste 80 de cărți, vândute în 20 milioane de exemplare. Revista Time l-a numit în top 100 al celor mai mari minți ale secolului 20. Îl poți întâlni frecvent la cursurile sale online de meditație în limba germană.

Eckhart Tolle

Eckhart Tolle s-a născut în Germania, a făcut educația la Londra iar acum trăiește în Canada. A devenit unul dintre cei mai cunoscuți maeștri spirituali și autori din lume, punând accent pe momentul prezent, mai degrabă decât pe trecut și pe viitor. Cu puterea prezentului, ne putem apropia mai mult de noi înșine și putem scăpa de frici. El își împărtășește cunoștințele în cărți, cursuri și clipuri.

Alberto Villoldo

Alberto Villoldo avea în jur de 25 de ani și cerceta medicina energetică la Universitatea de Stat din San Francisco, când și-a dat seama că răspunsurile la întrebările sale nu puteau fi găsite sub lentila unui microscop, ci doar în lumea din jur. A renunțat la halatul de laborator, și-a pus bocancii de drumeție și a plecat în Amazonia, ca să învețe de la șamanii și vracii locali cum să vindece rănile emoționale. Astfel, a reușit să-și transforme durerea, tristețea și rușinea în surse de putere și compasiune. Azi, prin seminarele și cărțile sale de succes, le arată și altora cum se pot vindeca și transforma.

Marcela Lobos

Marcela Lobos este o vindecătoare cu mare experiență în tradițiile spirituale și de vindecare din Amazon și din Anzi. S-a născut și a crescut în Chile, unde conduce călătorii șamanice pentru femei, pentru a le trezi propria putere, grație și înțelepciune. Marcela e profesoară la Four Winds Society și e căsătorită cu fondatorul organizației, Alberto Villoldo.

Byron Katie

Byron Katie e autorul bestseller-ului Lucrarea, în care își prezintă metoda prin care și-a depășit crizele și profundele probleme mentale. Patru întrebări au ajutat-o să își analizeze convingerile și să regăsească fericirea. La cursurile și seminarele online frecvente, ea inspiră participanții să își deschidă mintea prin sfaturi revelatoare. Podcastul ei, ”Acasă cu Byron Katie”, ajută ascultătorii să gândească mai liber​.

Anita Moorjani

Anita Moorjani avea cancer și era pe moarte. Dar, când și-a pierdut cunoștința, s-a trezit deodată într-o sală plină de lumină și de extaz. A revenit la viață și, ulterior, spre surpriza tuturor medicilor, s-a vindecat complet de cancer. Această experiență i-a schimbat viața, iar ea dorește să împărtășească ceea ce a învățat.

Angaangaq Angakkorsuaq

Angaangaq Angakkorsuaq e șaman, înțelept și vindecător tradițional din Kalaallit Nunaat, Groenlanda – singura țară locuită din lume care n-a trecut prin niciun război. Încă din copilărie, el a fost pregătit pentru meseria de șaman. Misiunea spirituală care i s-a stabilit de către mama sa este să topească ”gheața” din inimile oamenilor. Mesajul său este schimbarea climatului spiritual, iar stilul său e caracterizat de o autenticitate specială, căldură, putere și umor..

Andreas Goldemann

Ca intuitivi, Andreas Goldemann poate percepe dizarmonia și dezechilibrele fizice și emoționale. În activitatea sa de peste 25 de ani, a folosit vocea, cântecul, mișcarea și reflecția pentru a iniția schimbări profunde în clienții săi. Pe lângă sesiuni unu la unu, cursuri și ateliere, activitatea sa se poate urmări și în clipuri, așa că el se bazează și pe seminare și cursuri online pentru a permite câtor mai mulți participanți să-și regăsească puterea sinelui..

Dr. Gabor Maté

Dr. Gábor Máté, vorbitor prolific și autor de succes, e recunoscut pentru activitatea sa din domeniul adicției, traumei și al dezvoltării copilului. În loc să ofere soluții de moment la aceste probleme complexe, dr. Mate combină cercetările științifice, istoricurile de caz și propriile sale revelații și experiențe, pentru a prezenta o perspectivă exhaustivă, care îi încurajează pe oameni să se ajute singuri să de vindece, dar și să-i ajute pe ceilalți. În prezent, călătorește prin lume, discută despre traumă și ne invită pe toți să ne vindecăm și să avem mai multă compasiune pentru noi și pentru ceilalți​.

Autorul de succes, maghiaro-canadian, a publicat patru cărți până acum, traduse în peste 30 de limbi.

Gordon Smith

Gordon Smith e un medium scoțian, care și-a recunoscut talentul din copilărie și, de atunci, se antrenează permanent. Prin activitatea sa, inspiră nenumărați oameni în dezvoltarea lor personală. Ca autor, își povestește cele mai emoționante și extraordinare experiențe în comunicarea cu cei plecați dintre noi și împărtășește revelațiile pe care le-a obținut de la aceștia. Colaborarea dintre știință și spiritualitate e la fel de importantă pentru el ca și apariția firească și demonstrarea darului său în cadrul atelierelor.

Gordon Smith is a Scottish medium who recognized his talent as a child and has been training ever since. With his work, he inspires countless people in their personal development. As an author, he tells of his most moving and extraordinary experiences in communicating with the deceased and shares the insights he was able to gain from them. A collaboration between science and spirituality is just as important to him as a natural appearance and the demonstration of his gift at workshops.

Frank Kinslow

Dr. Frank Kinslow e chiropractician, consultat spiritual și autor de succes. După ce a practicat mult timp yoga și, uneori, a meditat peste două ore în fiecare zi, și-a făcut pregătirea în ca profesor de meditație transcendentală. În 2007 a reușit să depășească o profundă criză personală, descoperind sursa originară a vindecării și a fericirii. Astfel, a creat metoda Antrenării Cuantice. Acum, predă această metodă la seminare online și offline, pentru a-i învăța pe alți oameni din domeniul vindecării o tehnică ce funcționează simplu și eficient.

Diana Cooper

Scriitoarea și maestra spirituală Diana Cooper și-a găsit adevăratul scop în timpul unei crize din viața sa, în care a fost scoasă din corpul său de un înger auriu și a putut vedea multe lucruri. Abia după câțiva ani a început să lucreze cu îngerii și să povestească experiențele avute cu aceștia. Ea consemnează cunoștințele pe care ei i le oferă – inclusiv despre alte ființe speciale – în cărțile sale. Pe lângă acestea, tipărește și cărți de tarot.

Lee Holden

De peste 35 de ani, Lee Holden a descoperit că Qi Gong e metoda ideală de a deveni mai puternic și mai sănătos fizic, dar și de a elibera mintea de stres și tensiuni. El împărtășește arta aceste mișcări pe DVD-uri, la televiziune și în ateliere online. Astfel, își ajută cursanții să depășească boala și rănile, să încetinească procesul de îmbătrânire, să-și maximizeze energia și să se simtă mai bine ca niciodată.

Louise Hay

Autoarea, vorbitoarea și vindecătoarea Louise Hay a fost unul dintre pionierii mișcării de self-help și a recunoscut înaintea multora conexiunea dintre minte și corp. Ea iradia bucurie pentru viață și energie pozitivă și a ajutat mulți oameni să obțină ceea ce doreau de la viață. După o copilărie tumultoasă, o tinerețe traumatizantă și, apoi, o carieră de model la New York, a reușit să-și găsească vindecarea după ce a divorțat, și să-și împărtășească metodele cu iubire și empatie. Louise a decedat în 2017, la vârsta de 90 de ani.

Howard Martin

Howard Martin e autor, vorbitor și director executiv la HeartMath. Din 1991, de când a fondat compania, a călătorit prin toată lumea ca să promoveze activitatea HeartMath și să predea metoda acesteia. Este convins că inima noastră e cheia către împlinire. Prin inteligența acesteia, ne putem schimba percepția și putem controla fluxul emoțiilor noastre. Howard Martin apare des la televiziune și la radio, dar își împărtășește revelațiile și în conferințe și seminare online.

Scott Schwenk

Profesorul de meditație Scott Schwenk și-a petrecut câțiva ani într-o mânăstire hindusă, unde a aflat despre tantrism. După aceea, a continuat să se educe, devenind maestrul de astăzi. Scopul său e să-i ajute pe doritori să-și exploreze sinele profund și să trăiască o viață bazată pe încredere. Scott folosește principiile de bază ale trezirii, evoluției, curățării și inițiativei.

Michael Beckwith

Michael Bernard Beckwith e fondatorul și directorul spiritual al Centrului Spiritual Internațional Agape din Beverly Hills, California, și autor de mare succes. Tehnicile sale spirituale urmăresc să-i transforme pe cursanți, ascultătorii de podcasturi sau utilizatorii aplicației sale în lideri convingători în viață. De asemenea, Centrul Agape oferă sprijin copiilor, celor fără adăpost și protecției mediului.

Michael Singer

Autorul de succes Michael A. Singer lucra la teza de doctorat în economie, când a avut o epifanie, în 1971. După  aceea, a plecat într-o tabără de yoga și meditație. Mai târziu, a fondat Temple of the Universe, un centru de meditația și yoga de mare importanță și astăzi, unde oamenii de orice religie se reunesc pentru a-și găsi pacea interioară. Cele mai importante scopuri ale activității sale sunt sănătatea, educația și protecția mediului.

Ruediger Dahlke

Dr. Ruediger Dahlke lucrează de peste 30 de ani ca doctor, seminarist, autor și profesor. Prin cărți precum Boala ca o cale, Boala ca limbaj a sufletului, Boala ca simbol și, cel mai recent, Legile destinului – Regulile jocului vieții, el a fondat o teorie holistică de psihosomatică și a conștiinței, care înglobează dimensiunile mitice și spirituale.

Petra Brzovic

Petra Brzović e profesoară de yoga și terapeută intuitivă, care folosește hipnoterapie și regresia, printre altele, ajutându-și clienții să-și gestioneze traumele. În plus, ea folosește extraordinare metode holistice pentru a ameliora sau vindeca boli cronice și infertilitatea. Ea este specialist certificat și ține ateliere și seminare în toată lumea, pregătind și alți vindecători și terapeuți. Marea pasiune a Petrei este să lucreze cu sufletul și cu viețile dintre vieți.

Ken Honda

Ken Honda e cel mai cunoscut și influent expert financiar din Japonia. Cărțile lui s-au vândut în peste opt milioane de exemplare în toată lumea. După ce a intervievat peste 12000 de japonezi ajunși milionari prin propriile puteri, el a descoperit un punct comun. Acumularea de bogăție era mai puțin condusă de IQ-ul financiar (adică de strategiile financiare și de investiții clasice), ci mai degrabă controlată de EQ-ul financiar (inteligența noastră emoțională în ceea ce privește banii).

Bahar Yilmaz

Bahar Yilmaz e o autoare de succes, aflată pe lista Spiegel, și unul dintre cei mai importanți maeștri spirituali din țările de limbă germană. Ea poate ajunge la mii de oameni prin evenimentele și prezența online, inspirându-i cu teme precum meditația, vindecarea, spiritualitatea, transformarea, lumea spiritului, yoga și științele energetice. Experiența sa în domenii precum chakrele și karma, canalizarea, dar și în pregătirea online și în concepte educaționale, o fac unul dintre cei mai influenți experți. Ea are o abordare specială și distinctivă a dezvoltării personalității. Pasiunea ei este întrepătrunderea spiritului cu inima, sufletul și corpul. Cu umorul său caracteristic, Bahar creează punți între temele spirituale și cele umane, fără a neglija umbrele. Împreună cu partenerul său, Jeffrey Kastenmuller, ea reușește să genereze conștientizarea acestor teme și să deschidă inimile oamenilor, prin evenimente de anvergură, dar și online. Pentru mai multe informații, vizitează www.baharyilmaz.com.

Laura Seiler

Laura Malina Seiler îi pregătește în spiritualitate modernă, mindfulness și putere mentală pe cei care călătoresc către Sinele lor înalt. Viziunea sa este reconectarea oamenilor la adevărata lor esență, sprijinindu-i să își vindece rănile emoționale, să dezvolte o relație de iubire și apreciere pentru ei înșiși și să se exprime pe deplin. Prin tehnicile sale de coaching și de meditație, își ajută clienții să facă schimbări profunde în viața lor – și să-și creeze o viață care le permite să-și recapete pe deplin puterea lor plină de lumină.
Mai multe informații la www.lauraseiler.com

Anca Hajdu

Anca Hajdu, născută în București, trăiește de 24 de ani în Stuttgart cu familia și este terapeut naturist.


Experiența ei se bazează pe munca de peste 32 de ani cu oamenii, ca asistentă medicală, moașă, terapeut naturist, coach și mentor în România, Germania, Austria și Elveția.


Tehnicile și instrumentele sistemului innerwise o însoțesc atât în dezvoltarea personală, cât și în activitatea de terapeut, ea fiind reprezentanta pentru România.

L I G H T este felul ei de a aplica și de a explica metoda innerwise în workshops și coachings/ ședințe de terapie și în același timp așa se numește atelierul ei de lucru din Stuttgart.

https://map.innerwise.com/listing/anca-hajdu/

Anca Maftei

Sunt Anca Maftei, psihoterapeut IFS, psihoterapeut sistemic, psihoterapeut integrativ, psiholog clinician, hipnoterapeut, facilitator de constelații familiale și sistemice, creator și inventator al metodei de transformare interioara Re-Generation.

Dar mai presus de toate, sunt aici pentru a te GHIDA și a te SPRIJINI pe calea aleasă de tine pentru o viață armonioasă.

Mai mult decât suma certificărilor și a diplomelor mele, sunt un om care a trecut atât prin lumină cât și prin întuneric pentru a înțelege care este menirea sa, care a metabolizat traumele, suferința și experiența de viață într-o metodă de terapie și transformare unică în lume.

Aceasta este misiunea mea aici: să devin ghidul tău în drumul spre regenerare și evoluție.

Mai multe informații pe: http://ancamaftei.ro/cursul-roots/

 

Florentina Gionea

Florentina Gionea este Life Coach Spiritual, Fondatoarea Academiei de Studii Spirituale și a Programului Becoming The One – Relații Împlinite.

Este soție și mama unui băiețel adorabil. Are o experiantă de 12 ani în zona de coaching și a ajutat mii de persoane să își transforme viața într-una echilibrată și fericită. Florentina a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de mai multe ori, are apariții constante la: ProTV, Digi24, Antena 3, Antena Stars, TVR 1, Radio București, Canal 33, A7TV. Mai multe despre Florentina poți vedea aici https://www.facebook.com/FlorentinaGionea1

Silviu Huideș

Este lider al comunității TheRealMan și prin modelul propriu de relaționare – Modul Direct și Autentic – în ultimii 14 ani a inspirat mii de bărbați să-și ia puterea înapoi și să acționeze cu încredere pentru a-și transforma relația cu femeile, de la una dominată de frici și nesiguranță la o relație în care să te simți iubit, dorit și implinit.

Este într-o relație de 11 ani, cu soția sa, Gianina, alături de care explorează provocările și bucuriile unei relații conștiente.

https://therealman.ro/

Mihaela Stroe

Sunt doctor în sociologie, antreprenor, analist comportamental, executive coachspeaker, trainer, soție și mamă. Știu că joc multe roluri, însă toate mă bucură și mă împlinesc ca femeie. 

Dela 25 ani sunt antreprenor și am sprijinit sute de proprietari de afaceri să-și crească veniturile și productivitatea. 

Am onoarea ca din 2003 să fiu antrenată personal de fostul agent FBI Joe Navarro, unul din fondatorii diviziei de Analiză Comportamentală din cadrul instituției, recunoscut la nivel internațional drept cel mai bun criminal profiler din ultimii 100 de ani ai FBI-ului. 

Am creat MSTRIBE (https://mstribe.ro/) – o platformă de învățare continuă online, practică și interactivă, cu scopul de a “educa, inspira și motiva oamenii care VOR să fie pe primul loc în viața lor.” 

Am scris două cărți “În Armonie cu Mine!”, “Fii pe primul loc în viața ta! Ghid practic de autocunoaștere” și am realizat audiobook-urile “În Armonie cu Mine!” și “Momente de luciditate- 7 pași spre armonie interioară”. 

https://mihaelastroe.ro/

 

Zoltan Veres

Autor și Expert în dezvoltarea inteligenței emoționale, certificat în sistemul SixSeconds și prezent pe piața de dezvoltare personală din România din anul 2015.

A ajuns lider de piață prin peste 1000 de evenimente online și în sală, cursuri, traininguri, workshopuri și prezentări dedicate promovării și dezvoltării inteligenței emoționale.

A creat singurul program din România care te ajută să devii propriul terapeut și coach prin dezvoltarea inteligenței emoționale, metodologia din program fiind practicată de peste 2500 de cursanți.

Îi învață pe oameni să înțeleagă mai bine „matematica” emoțiilor și modul în care inteligența emoțională îi ajută să fie mai performanți, să construiască relații mai bune, să se înțeleagă și să se transforme mult mai ușor și mai eficient.

Mihaela Florea

Mihaela Florea are 47 ani, este soție și mamă, este antreprenor de aproape 20 de ani, este licențiată în metoda „Heal Your Life” (Poți să-ți vindeci viața) de către Hay House USA, făcând cunoscută filozofia Louise Hay după moartea acesteia, este Professional Life Coach și Ghid de Meditație. În prezent este implicată în mai multe proiecte educaționale, organizează cursuri și tabere menite să le faciliteze oamenilor conștientizarea, eliberarea bagajelor emoționale negative și adaptarea la complexitatea și viteza lumii în care trăim.

Despre Mihaela și activitatea sa găsiți mai multe aici: https://mihaelaflorea.ro/

Cristian Mureșanu

Cristian Mureşanu este jurnalist de ştiinţă, şi, după ce s-a vindecat de o boală degenerativă incurabilă a discurilor intervertebrale, a început să studieze ştiinţific, pentru a-şi explica noua sa fiziologie şi a creat o metodă care a fost publicată în articolele şi cartea sa numită Transformări biologice controlate de minte, Vol 1, la Universitatea UHV Houston.

Există în etapă finală de revizuire un al doilea volum şi deja se pregăteşte să adune materiale şi mărturii pentru volumul al treilea. Câteva articole ale sale, scrise în ultima perioadă, se află în faza de evaluare, în vederea publicării lor în reviste medicale cu factor de impact. Mureşanu a fost invitat să vorbească despre această fiziologie nouă pe Broadcast Team Alpha, radio online şi pe KCOR Digital Network Network, din Las Vegas, şi altele. Acum are 56 de ani şi a început abia de curând să vorbească public despre experienţa sa de vindecare, în timpul mai multor prelegeri şi conferinţe susţinute în România.

Datorită aptitudinilor sale de logică medicală şi de vizualizare a unor tipare de conectare, el a a fost selectat să facă parte din echipa profesorului Gjumrakch Aliev de la Institutul de Cercetări Internaţionale GALLY, Texas, datorită gândirii sale “out-of-the-box”, a logicii medicale noi, abilităţi de abstractizare şi corelare, pentru observarea şi identificarea tiparelor în cercetarea medicală. Noua sa teorie oferă o perspectivă diferită asupra medicinii regenerative naturale şi încetinirea îmbătrânirii folosind stimularea circulaţiei factorilor de creştere în sânge.

Începând cu data de 20 aprilie 2020, Mureşanu este afiliat la Centrul de Cercetare pentru Biotehnologie Aplicată în Diagnostic şi Terapii Moleculare, în calitate de cercetător-colaborator, în vederea continuării activităţii sale editoriale în domeniul ştiinţei. El continuă să studieze fiziologia transformărilor biologice, iar munca sa a fost apreciată de către diverşi oameni de ştiinţă şi gânditori de vârf, aşa cum se poate vedea în această compilaţie TV, https://youtu.be/lLwUobRQZ4c.

Antonela Coroamă

Sunt un suflet.

Pentru societate, familia mi-a dat numele

Antonela Coroamă (unde coro=inimă și ama=iubire iar corama= contribuție).

În această etapă de viață, sunt consilier/mentor de evoluție holistică, fondator al Asociației Învățăm Viața (prin puterea exemplului inspirațional), pentru spirite ce au vieți cu provocări.

Adaptez unic, finețuri personalizate, din: parapsihologie, psihologie, numerologie, nutriție, aromă, terapii holistice, ș.a., fără alergătură și contradicțiile a `n` specialiști diferiți.

Din darurile experiențelor complexe trăite, trecute prin teorii cuprinzătoare, am creat o viziune integrală asupra dezvoltării constante, pentru înflorire reală și coerență, în siguranță și împlinire, pentru tine, ca să ai timp de viață VIE. Neapărat în stare de sănătate.

Pentru că motto-ul misiunii mele este:

sănătate educată & educație sănătoasă!

? https://www.facebook.com/coroama.antonela/
www.asociatiainvatamviata.com

 
 

Iulian Zonenstain

De formație medic, practic medicina alternativă și tradițională, bazată pe abordarea holistică, care presupune că orice afecțiune este o perturbare a armoniei interioare.
În această idee, forța vitală existentă în fiecare dintre noi este singura capabilă să determine modalitatea de restabilire a echilibrului, de regenerare și vindecare.

Scopul final îl reprezintă pentru fiecare ființă obținerea unei stări armonioase de sănătate fizică, psihică și mentală și implicit a unui mod de viață armonios la toate nivelurile, pornind de la un mod conștient de a trăi!
Accesul la sursa acestei forțe vitale este la îndemâna tuturor și se obține cel mai ușor prin observarea și modularea propriei minți.
Am fost preocupat timp de 30 de ani de felul în care funcționează mintea omenească. Am învățat și am practicat diverse metode pentru a-mi înțelege, transforma, fluidiza, și optimiza mintea până când acum câțiva ani m-am împăcat cu ea, trăind faptul că EU SUNT mai mare decât mintea mea. Am trăit experiența că bucuria de A FI poate coexista cu mintea și că mintea poate fi văzută din această perspectivă.
Am întâlnit Eliberarea Interioară Conștientă – Metoda Sedona în 2017 și am realizat imediat că era piesa din puzzle care întregea imaginea de ansamblu.

Am practicat ca și cum aș fi știut-o dintotdeauna și m-am simțit îndemnat să o dau și mai departe sub formă unor cursuri, workshopuri și webinarii, susținute față în față sau online, în țară și în străinătate.
Susțin un grup de lucru online, săptămânal, sâmbătă de la ora 19.00 – sesiuni online de alinare și vindecare sufletească, folosind această metodă, la care sunt invitați atât cei care au participat la cursul introductiv și doresc să își perfecționeze practica cât și cei care doresc să vadă și să simtă despre ce este vorba.https://www.enalogos.life/

Oana Sorescu

Să treci de la o viață normală la una extraordinară? Tu dispui de o uimitoare putere interioară pentru a-ți crea o viață cu tot ceea ce-ți dorești în ea. Încă de când ai ieșit din pântecul mamei, ai fost supus unor condiționări culturale menite să te facă mulțumit de viața “normală” pe care o trăiești, la nivelul conștiinței tale obișnuite, care de obicei se rezumă la ceea ce se întâmplă să-ți ofere viața. Ai fost determinat în foarte multe feluri să crezi că nu posezi înțelepciunea sau capacitatea de a-ți face dorințele și aspirațiile să se manifeste și să se îndeplinească.

“Există un nivel al conștiinței la care poți opta să trăiești oricât dorești, dacă te arăți dispus să-ți schimbi conceptul de sine și să nu te mai raportezi la tine ca la o ființă obișnuită, ci la una capabilă să-și îndeplinească dorințele”. (Wayne Dyer)

Să ai luna ta de miere la 40, 50 ,70 de ani? E oare posibil acest lucru? Da, da, da și iar DA!

Mai multe informații pe: https://eft-mr.ro/

 

 

Rajko Kuzmanović

 

Rajko Kuzmanović este antreprenor, coach, trainer și speaker motivațional, sau cum îi place să spună, se ocupă de educație și antrenament mental. Este sârb, născut la Belgrad. Fiu de diplomat, a trăit în mai multe țări cunoscând diferite culturi ajungând astfel să vorbească șapte limbi. Cu toate că familia lui îl îndruma spre a urma și el o cariera de diplomat, în 1990 a apărut o turnură în viața lui prin întâlnirea cu ceea ce azi numim dezvoltarea personală. A urmat cursul Metoda Silva ce i-a schimbat complet perspectiva și viața.

În 1993 a fondat și a început să țină cursuri Metoda Silva în România și în SUA iar din anul 2015, împreuna cu echipa sa, a extins programul făcăndu-l accesibil și copiilor pentru vârste între 7 și 14 ani. Este co-autorul programului transformațional de 9 zile, RestartCamp, care este deschis tuturor celor ce vor să-și dea un restart și să înceapă să-și modeleze viața obținănd rezultate concrete și palpabile prin îmbunătățirea performanțelor personale. Este realizatorul podcastului „Excelent de bine” prin care oferă publicului informații și motive pentru care să facă excelent de bine.

Mai multe informații la: www.rajkokuzmanovic.ro ; www.metodasilva.ro ; www.restartcamp.ro

Damian Drăghici

Și-a început cariera muzicală încă de la vârsta de 3 ani, studiind țambalul, pianul, toba, basul și altele . La 10 ani, bunicul său îi face cunoscut naiul, instrumentul profetic, cel care l-a și consacrat pe Damian Drăghici.

Din adolescență, și-a creat propriul drum, intuindu-și măreția și prin talentul de compozitor.  Fugind din țară la 18 ani, avea să se descopere prin suișuri și coborâșuri. Ajungând în Grecia, strălucește suficient de tare încât să fie descoperit. La scurt timp după, îi este oferită o bursă integrală de studiu la Berklee College of Music din Boston, USA, pe care l-a și absolvit-Magna Cum Laude. De aici, universul întreg s-a transformat. Și-a ales calea, poate neștiind, prin vocea generațiilor de muzicieni din familia sa.

Alături de Sony Music, devine cunoscut și celebru în Europa, apoi la nivel mondial.
Între 1993-2019 înregistrează peste 20 de albume solo, interpretând diferite stiluri muzicale, folclor, pop instrumental, new age, world music și muzică jazz la nai.
A fost artist invitat pe albumul “Winter Solstice”, apărut în 2006 și premiat cu un premiu Grammy. A cântat pe mari scene ale lumii, alături de Joe Cocker, Zucherro, Cyndi Lauper, James Brown și Shaggy.

2001, susține un concert de excepție, în Piața Constituției, pe o scenă gigantică de 828 m2 – “Damian’s Fire”, la care participă 150 de muzicieni, membri ai London Symphonic Orchestra, și adună peste 70 000 de spectatori.

În 2006, creează proiectul “Damian & Brothers” cu care lansează mai multe albume – „Filarmonika Romanes – Magdalena”, „Gypsy Rock: Change or Die” , „RoManiac”, alături de alți 24 de artiști consacrați în România și susține peste 1500 de concerte.

“Meditații Lăutărești”, proiectul ce a fost lansat in octombrie 2022, prezintă muzica scripcarilor într-un nou concept și a luat naștere din dorința de a înflori acest gen muzical rupt din sufletele oamenilor și, totodată, de a duce mai departe tradiția cântecului și muzicii lăutărești.

https://www.damiandraghici.ro/

Uwe Albrecht

Uwe Albrecht a studiat medicina la Universitatea Humboldt din Berlin și este medic din 1994. Din 1996 profesează în cabinetul propriu și a început să-și dezvolte propriul sistem de diagnostic și terapie numit innerwise. El predă cursuri despre metoda innerwise în Germania și la nivel internațional din anul 2000 și de atunci a pregătit profesori/mentori care oferă la rândul lor cursuri cu și despre innerwise în multe țări.

Prima carte a lui Uwe a fost publicată de Ullstein Verlag în 2011, iar 2 ani mai târziu, prima traducere în limba engleză a fost publicată de Hay House. Acum sunt peste 10 cărți publicate și traduse în diverse limbi (engleză, italiană, spaniolă, maghiară, portugheză) și altele sunt în lucru și planificate să apară.

Între timp, sistemul innerwise se adresează atât persoanelor private cât și terapeuților, acoperind mai multe domenii:
• systemwise pentru consultanță (sisteme, firme, proiecte)
• innermed pentru integrarea în medicină
• Homo integer ca observație filosofică profundă a vieții
• Lava pentru renașterea genialității.

Uwe este tată a 10 copii și, după mulți ani de călători în jurul lumii, s-a stabilit la o fermă în apropiere de Berlin devenind și fermier. Creativitatea, lucrul cu energiile și câmpurile energetice și o bună conexiune cu pământul se completează și se potențează.
Împreună cu fiul său Jakob a înființat editura thinkum, care publică literatură despre individualism, de exemplu „Omul liber” de Ayn Rand.
Uwe: energie vitală nedomolită, sete de aventură, în fiecare zi abordarea de perspective noi, integritate trăită și capacitatea de a vedea frumusețea în fiecare om.

Patricia Cihodaru

Patricia Cihodaru este speaker de inteligenţă emoţională, coach emoţional şi psihoterapeut specializat în Psihoterapii Cognitiv Comportamentale, Psihoterapie Experienţială, Psychological Profiling şi Psihoterapie Transpersonală, precum şi în sănătatea emoţională a copiilor şi adolescenţilor.

Cercetarea ei se referă la modalităţi constructive de a adresa emoţiile negative, pentru ca ele să nu ne mai blocheze, să nu ne mai minimalizeze ori chiar să ne distrugă vieţile. Perspectiva ei, este că emoţiile, de orice tip, sunt mesaje preţioase de la suflet, pe care e de dorit să învăţăm să le ascultăm, pentru a ne trăi vieţile în acord cu sufletul propriu.

Patricia susţine de aproape 20 de ani traininguri, seminarii, conferinţe în domeniul sănătăţii şi vindecării emoţionale, precum şi sesiuni individuale de terapie cu copii şi adulţi.

https://www.patriciacihodaru.ro/

Matei Georgescu

Matei Georgescu (mateigeorgescu.eu) este psihoterapeut formator și supervizor, profesor universitar, autor, realizator tv.

 

Matei Georgescu – Professor

Doctor in Psychopathology and Psychoanalysis – Paris VII Univ.

Doctor in Philosophy – Bucharest Univ.
 

Training Counsellor and Psychoanalitic Psychotherapist – ACPPB

+0040 722 335 389

Youtube ChannelMatei Georgescu 

Alina Roman

Sunt trainer și practician terapii energetice, certificat internațional și antrenor de împuternicire personală.
Am absolvit Facultatea de Inginerie Chimică, apoi am devenit trainer certificat al Seneca College of Applied Arts and Technology, Canada, trainer certificat al Franklin Covey Institute, Statele Unite ale Americii, practician certificat Ușui Shiki Reiky Ryoho, Theta Healing, Emotion Code, Body Code, PSYCH-K
și Sacred Freedom Technique.

Din 1999 ajut oamenii să se conecteze cu lumea interioară a emoțiilor lor și să lucreze cu ele, că să-și creeze o stare de bine, prin vindecarea durerilor cronice de care suferă, prin creșterea încrederii în sine, prin regăsirea armoniei în relațiile cu ceilalți sau prin găsirea acelor lucruri esențiale pentru ei, care îi însuflețesc și le readuc în inimă bucuria.

În prezent lucrez în domeniul medicinii energetice, ca practician certificat în Emotion Code, Body Code, PSYCH-K și Sacred Freedom Technique – practici energetice care restabilesc echilibrul energetic, ajută la vindecarea din interior și care pot fi folosite și ca auto-terapie.

Am contribuit până acum la transformarea personală a mii de oameni, în cadrul a mii de ore de workshop-uri și a altor mii de ore de sesiuni de lucru individuale.

Scopul meu este să continui să fiu antrenor de împuternicire personală pentru din ce în ce mai mulți oameni care își doresc transformarea, pentru ca ei să-și revendice dreptul divin, din naștere, de a fi sănătoși, armonioși și împliniți.

Mai multe detalii despre mine și despre cum te pot ajuta, găsești pe site-ul www.alinaroman.ro, unde te poți înscrie la secțiunea Cursuri, la un mini-curs gratuit, prin e-mail.”

Ion Bucur

Psihoterapeut și facilitator constelații sistemice, consultant sistemic

 • Psihoterapie din 2000
 • Constelații din 2005
 • Facilitez constelații din 2008
 • Formări în constelații:
                      – Alberto Iturbe Lete
                      – Bert Hellinger
                      – Jutta ten Herkel
 • Fost ofițer de carieră, fost psiholog militar
 • Doctor în psihologie organizațională

Formări în Releasing Technique – cu Kris Dillard și Donna Fedor
Diverse alte formări și cursuri printre care și Internal Family Systems

https://ionbucur.ro/

Adriana Nicolae

Adriana Nicolae este președinte și co-fondator al Asociației Numerologilor din România (ANR).

Formarea sa profesională i-a facilitat implicarea în proiecte educaționale și crearea programelor de evoluție personală cu abordare psiho-numerologică

 • Prezentul Dorit prin Proiectul de viață și
 • Adolescentul – Proiectul de viață al Părintelui.

Adriana a inițiat în cadrul ANR Numerologia – O 9 legătură dascăl-elev, aflat în 2023 la cea de-a III-a ediție, un proiect educațional gratuit ce propune dascălilor români instrumentul MNT – Modelul Numerologic de Tipologizare®.

https://adriana-nicolae.ro/

Irina Lupașcu

Irina Lupașcu este autorul cărții Creează-ți Jobul Ideal, un ghid practic de dezvoltare profesională și personală. Irina  are o experiență de peste 8 ani în domeniul susținerii de cursuri de dezvoltare personală și profesională și peste 10 ani în domeniul managementului dintre care 6 într-o companie multinațională în funcția de coordonator filială.

A dezvoltat cursul concept propriu Creează-ți Jobul Ideal al cărui scop este să ajute oamenii să-și descopere acea activitate profesională care să-i facă să se simtă „omul potrivit la locul potrivit”, să lucreze cu bucurie, munca lor să conteze cu adevărat, să fie implicați și responsabili iar creația să ocupe un loc important în viața lor profesională.

De-a lungul cercetarii pe care a făcut-o, prin analiza directă sau a multor biografii a sute de oameni care și-au găsit jobul ideal, dar mai ales din experiența proprie, a descoperit că exista un drum general valabil pe care, dacă îl urmezi, îți vei descoperi acea activitate profesională care să te facă să te simți „omul potrivit la locul potrivit”, să simți pasiune și bucurie pentru activitatea ta profesională iar rezultatele să devină un barometru al disciplinei, al automotivației și al încrederii în sine.

https://www.irinalupascu.ro/

Andra Ivanov

Numele meu este Andra Ivanov, sunt din București.

Am bucuria și onoarea să particip la evenimentele Flow Summit, în cadrul cărora vă voi împărtăși posibilitățile nelimitate oferite de Reconnective Healing, printr-o banda de frecvente cuprinzătoare, compusa din Energie, Lumină și Informație.

Totul s-a schimbat pentru mine în anul 2006 când am citit cartea „Reconectarea, vindeca-i pe alții, vindeca-te pe tine”, de Dr Eric Pearl.

Aceasta lucrare m-a atins, mișcat și inspirat atât de mult, încât atunci când ofer ședințele de Reconnective Healing® sau de Reconectare știu că aduc o schimbare importantă în lume prin intermediul acestor frecvențe noi de Vindecare și Evoluție.

M-am implicat cu bucurie și entuziasm și în procesul de predare al acestei metode de vindecare astfel că sunt Instructor Asociat la Reconnective Academy INTL, respectiv predau cursurile de formare pentru practicieni în Romania și în lume.

Aștept cu cea mai mare bucurie să vă împărtășesc, să ilustrez simplitatea și frumusețea interacțiunii cu frecvențele reconnective în cadrul minunatelor programe oferite de Younity Romania și în cadrul Flow Summit 2023.

https://www.reconectarea.com/

 

 

Crina Vereș

Numele meu este Crina Vereș. Cine sunt?

Un Om, Doctor de Suflete, o Ființă pentru care Prevenția și Auto-Vindecarea sunt Starea de Bun Simț.
Practic Medicina Minții și Corpului inspirată de a trăi în Armonie cu Natura, inspirată de Oameni, de Starea de Durabilitate.
Ceea ce practic am învățat lucrând cu zeci de mii de clienți, am râs, am plâns și am crescut împreună, știu că am inspirat peste 10 milioane de oameni fiindcă au considerat atât de valoroase materialele, cursurile, taberele pe care le-am filmat încât și le-au descărcat să le poată revedea și studia indiferent ce surprize ar face internetul.

La rândul meu îi inspir pe oameni să acorde Atenție la Sustenabilitate ca mod de Viață. Sunt acea Femeie, Mamă, Bunică, Prietenă, Iubită, care inspir oamenii să caute în ei.
Am descoperit și am experimentat Puterea Nelimitată de Auto-Vindecare care există în fiecare dintre noi.
Sunt fascinată de Măreția Esenței Noastre Divine și ceea ce fac este să mă ghidez pe mine și pe cei cu care relaționez în a accesa cea mai bună versiune a noastră.

https://www.crinaveres.ro/

Monica Dascălu

Ca Specialist în Aromaterapie a urmat Aromatherapy Certification Program la Aromahead Institute – School of Essential oil Studies, aprobat de The National Association for Holistic Aromatherapy (NAHA) și de Alliance of International Aromatherapists (AIA), oferind sesiuni de Evaluarea Holistică – Aromodiagnoză și Scanarea Aurei cu Biopulsarul Reflexograph;

Ca Hipnoterapeut a urmat atât cursurile de formare în Hipnoză Ericksoniană cât și cursurile de lungă durată de Terapie prin Regresie ale Past Lives Regression Academy din Londra, cursuri acreditate de European Association of Regression Therapists (EARTH). De asemenea a făcut cursul Many Lives, Many Mastery – cu Brian Weiss – Ney York. Printre formele de terapie prin regresie la sursa blocajului pe care le folosește sunt:

  • regresia în viața curentă,
  • regresia în copilărie,
  • regresia în intrauterin,
  • regresia trans-generațională,
  • regresia de procesare și vindecare a traumelor sexuale,
  • terapia durerii, terapia organului bolnav,
  • terapia prin regresie în cazul bolnavilor în fază terminală,
  • terapii de curățare de energii / entități atașate,
  • terapia părților, terapie prin progresie,
  • terapia urgențelor spirituale,
  • regresia în viața dintre vieți, regresia by proxy, etc…

Ca trainer pentru adulți Monica Dascălu a creat mai multe cursuri, programe și tabere:

 • Curs Complet de Aromaterapie si Aromadiagnoză,
 • Program Transformațional – Cine Sunt EU și Ce Vreau,
 • Program Transformațional – IARTĂ – și mergi liber mai departe,
 • Tabară Transformațională – Restart Camp, etc…

 

Mai multe despre Monica pe:

https://monicadascalu.com/
https://restartcamp.com/

Alătură-te acum, gratis​!